پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : دوشنبه 11 خرداد 1405
کد 35455

بهزیستی شهرری |برگزاری نشست توجیهی و آموزشی طرح CBR

نشست توجیهی برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR) با هدف برنامه‌ریزی و ارتقای خدمات به توانخواهان شهری و روستایی، با حضور معاون توانبخشی بهزیستی شهرستان ری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی شهرستان ری، با هدف ارتقای سطح خدمات‌رسانی به توانخواهان و پایش دقیق عملکرد مجریان، جلسه توجیهی و آموزشی برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR) با حضور فاطمه غفاغرنژادمعاون توانبخشی بهزیستی این شهرستان و جمعی از مجریان و کارشناسان  این طرح در مناطق شهری و روستایی برگزار شد.
 
در این نشست، غفارنژاد با تأکید بر اهمیت اجرای دقیق طرح CBR در شناسایی و توانمندسازی معلولان ساکن در مناطق محروم و دورافتاده ابراز داشت: برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه، راهبردی کلان برای توسعه فراگیر و برقراری عدالت در دسترسی به خدمات زیستی، آموزشی و اجتماعی است که با تکیه بر ظرفیت‌های محلی اجرا می‌شود.
 
وی با اشاره به لزوم همکاری دهیاری‌ها و شورایاران افزود: مجریان طرح CBR باید به عنوان پل ارتباطی، از ظرفیت‌های بومی و محلی برای مناسب‌سازی محیط زندگی معلولان استفاده کنند تا هیچ فرد دارای معلولیتی به دلیل موانع فیزیکی، از حضور در اجتماع محروم نماند.
 
معاون توانبخشی بهزیستی ری همچنین خاطرنشان کرد: آموزش خانواده‌ها و آگاه‌سازی جامعه محلی نسبت به توانمندی‌های معلولان، کلید اصلی موفقیت این طرح است. ما به دنبال آن هستیم که با پایش دقیق و به‌روزرسانی بانک اطلاعاتی، تمامی افراد شناسایی شده را تحت پوشش پنج مولفه اصلی CBR شامل سلامت، آموزش، معاش، امور اجتماعی و توانمندسازی قرار دهیم.
 
در بخش دیگری از این جلسه، مجریان طرح در مناطق مختلف شهرستان ری به بیان چالش‌ها و گزارش عملکرد خود پرداخته و راهکارهای عملیاتی جهت پیشبرد بهتر اهداف برنامه CBR مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.انتهای پیام//
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 11 خرداد 1405
  • توسط سید احمد دهقان /اداره بهزیستی/فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 1
Aa