پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : چهارشنبه 23 ارديبهشت 1405
کد 35403

به میزبای کتابخانه امام خمینی (ره) صورت گرفت:

برگزاری اولین جلسه از کارگاه حال خوش زندگی در سال جدید در کتابخانه امام خمینی (ره) شهرستان ری

اولین جلسه از کارگاه حال خوش زندگی در کتابخانه امام خمینی (ره) با حضور جمعی از اعضای نوجوان در کتابخانه امام خمینی (ره) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی شهرستان ری، سعیده داودی مسئول کتابخانه عمومی امام خمینی (ره) شهرستان ری، از برگزاری کارگاه حال خوش زندگی با حضور سمیه کتابی مدرس، روانشناس و روانکاو ویژه نوجوانان در این کتابخانه خبر داد.
داودی گفت: این کارگاه که با رویکرد گفت‌وگو محور برگزار شد، ابتدا موضوعی مطرح شده و حاضرین در کارگاه طبق ضوابط گفت‌وگو که در ابتدای جلسه بیان شد، مطالب و آنچه میدانستند را بیان کردند.
موضوع این جلسه از کارگاه، احساسات تعیین شد. طی این جلسه در مورد اینکه به چه چیزهایی احساسات می گوییم و در طول روز با کدام یک بیشتر سرو‌کار داریم، همچنین در مورد اینکه چه عواملی باعث آن می‌شوند و به چه نحو بروز پیدا می کنند، احساسات گوناگون از سمت نوجوانان مطرح شد.
 برگزاری این کارگاه با همکاری کتابداران کتابخانه انجام پذیرفت و در پایان با رضایت حداکثری اعضای نوجوان، پایان یافت.

 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 23 ارديبهشت 1405
  • توسط سمانه ابوالقاسم/کتابخانه های عمومی/فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 3
Aa