فرماندار ویژه شهرستان ری با تجلیل از جایگاه ویژه معلمان در جامعه ایران اسلامی، گفت: شهدای عزیز ملت و مدافعان ایران در نیروهای مقتدر مسلح، در همین مدارس درس ایثار، غیرت و وطن پرستی آموختند و تحت هدایت و آموزش های علمی و اخلاقی معلمان بزرگوار ما بودند.
به گزارش اداره روابط عمومی فرمانداری ویژه ری، نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان ری صبح امروز به ریاست بیژن سلیمانپور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و باحضور حجت الاسلام والمسلمین شاهچراغی امام جمعه شهرری، رؤسای نواحی یک و دو آموزش و پرورش ری، نمایندگان انجمن های اولیاء و مربیان و باحضور سایر اعضای شورا برگزار شد.
فرماندار ویژه شهرستان ری در این نشست با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم، بر جایگاه رفیع فرهنگیان در نظام اسلامی تأکید کرد و گفت: تکریم معلم، تکریم علم و آگاهی است. وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی همه ما تجلیل و قدردانی از معلمان است که تعلیم و تربیت نسل های آینده جامعه در گرو زحمات و تلاش های بی وقفه این عزیزان است.
سلیمان پور به نگاه ویژه رییس جمهور به جامعه فرهنگیان اشاره کرد و افزود: شخص دکتر پزشکیان عنایت و توجه خاصی به این قشر تمدنساز دارند و در مجموعه دولت چهاردهم همواره رفع دغدغههای فرهنگیان در صدر برنامه ها و اولویت ها قرار دارد که آغاز طرح جهادی نهضت ملی مدرسه سازی و اقدامات مثبت در حوزه ارتقاء سطح معیشت معلمان از جمله برنامه های دولت وفاق ملی در این حوزه می باشد.
وی ادامه داد: دفاع مقدس مردم عزتمند ایران علیرغم خسارت های مادی و معنوی که بزرگترین آنها شهادت قائد عظیم ملت بود، دستاوردهای بزرگ و بی نظیری برای کشور و نظام اسلامی داشت. شهدای عزیز ملت و مدافعان ایران در نیروهای مقتدر مسلح، در همین مدارس درس ایثار، غیرت و وطن پرستی آموختند و تحت هدایت و آموزش های علمی و اخلاقی معلمان بزرگوار ما بودند.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان ری خاطرنشان کرد: این جنگ هیمنه و قدرت استکبار جهانی و در رأس آنها آمریکای جنایتکار را در چشم ملت های جهان خوار و ذلیل کرد. رژیم های وابسته حوزه خلیج همیشه فارس در این جنگ سراب و توهم تکیه به قدرت های پوشالی بویژه وابستگی در تأمین امنیت و قدرت دفاعی را به خوبی درک کردند.
معاون استاندار تهران ادامه داد: توسعه و آینده جامعه به طور مستقیم بر پایه تعلیم و تربیت استوار است. انتظار ما از جامعه فرهنگیان این است که با تبیین دستاوردهای بزرگ جنگ تحمیلی و مقاومت بی نظیر ملت قهرمان ایران در مسیر حفظ عزت، شرف و استقلال ملی، سطح آگاهی دانشآموزان و آینده سازان این مرز و بوم را نسبت به واقعیتهای روز ارتقا دهند.
فرماندار ویژه شهرستان ری با اشاره به شرایط حساس منطقه و کشور تصریح کرد: ما ۴۷ سال است که با تحریمهای ظالمانه دست و پنجه نرم میکنیم، اما علیرغم تهاجم همه جانبه دشمنان، دنیا در روزهای اخیر شاهد اقتدار ایران در مدیریت تنگه استراتژیک هرمز بوده است. کشور ما دارای ظرفیتهای عظیم و بیشماری است و مجموعه دولت باوجود تمامی مشکلات و تنگناها با تمام توان در حال پیگیری و رفع مشکلات معیشتی مردم عزیز است.
وی اضافه کرد: باوجود تبلیغات دروغین دشمنان و یاوه سرائی های رئیس جمهور متوهم رژیم تروریستی آمریکا، امروز هیچگونه اختلاف و یا چند دستگی در میان مسئولین کشور وجود ندارد و قوای سه گانه و تمامی ارکان حاکمیتی حول محور ولایت فقیه و تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری متحد و همصدا می باشند.
سلیمان پور افزود: درست است که امروز مشکلات و سختی هایی بر ملت غیور ما تحمیل شده است. اما همه اینها هزینه هایی است که برای استقلال، شرف و عزت خود می پردازیم. همانگونه که رهبر شهیدمان فرمودند اینها سختی و مشقت های یک مسیر سخت و دشوار در راه فتح قله و رسیدن به پیروزی بزرگ در عرصه های مختلف جهانی است.
فرماندار ویژه شهرستان ری در پایان وحدت ملی و حب وطن را شاکله اصلی شکلگیری تجمعات شبانه در سطح کشور دانست و گفت: مردمان بصیر ما به صورت خودجوش و هر شب در میدانها گرد هم میآیند تا میثاق خود را با آرمانهای انقلاب تجدید کنند. این حضور آگاهانه، نشاندهنده زنده بودن روحیه حماسی در رگهای این ملت است.