پنجشنبه 9 بهمن 1404
تاریخ : دوشنبه 6 بهمن 1404
کد 35263

فرماندار ویژه شهرستان ری: دهه مبارک فجر فرصت بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی برای جوانان

فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: دهه مبارک فجر بهترین فرصت تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی است و برنامه‌ها باید مردمی و اثرگذار باشد.
به گزارش اداره روابط عمومی فرمانداری ویژه ری، بیژن سلیمان‌پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، در جلسه ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر ۱۴۰۴ این شهرستان، با اشاره به فرارسیدن چهل‌ و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اظهار کرد: دهه فجر فرصتی ارزشمند برای تبیین آرمان‌ها، ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی است و برنامه‌های این ایام باید به‌گونه‌ای طراحی شود که ضمن ایجاد شور و نشاط اجتماعی، مشارکت حداکثری مردم را به همراه داشته باشد. 

وی با تأکید بر مردمی‌ بودن برنامه‌های دهه فجر افزود: انقلاب اسلامی با حضور و اراده مردم به پیروزی رسید و قطعاً استمرار و پویایی آن نیز در گرو حضور مردم است؛ بنابراین همه دستگاه‌ها و نهادها باید با نگاه جهادی و هماهنگ، زمینه مشارکت اقشار مختلف مردم، به‌ویژه جوانان و نوجوانان را در برنامه‌های این ایام فراهم کنند.

معاون استاندار تهران با اشاره به اهمیت جهاد تبیین، گفت: در شرایط کنونی، تبیین صحیح دستاوردهای انقلاب اسلامی و پاسخ‌گویی منطقی و مستند به شبهات، یک ضرورت انکارناپذیر است و دهه فجر بهترین فرصت برای بیان خدمات نظام در حوزه‌های مختلف عمرانی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی محسوب می‌شود.

سلیمان‌پور با بیان اینکه شهرستان ری دارای ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و مذهبی ارزشمندی است، تصریح کرد: باید از این ظرفیت‌ها برای برگزاری برنامه‌های فاخر، اثرگذار و متناسب با شأن مردم این شهرستان استفاده شود و برنامه‌ها از حالت کلیشه‌ای خارج شده و به سمت نوآوری و خلاقیت حرکت کند.

فرماندار ویژه شهرستان ری در پایان با تأکید بر لزوم هماهنگی و انسجام دستگاه‌ها خاطرنشان کرد: همه اعضای ستاد دهه فجر موظف هستند برنامه‌های پیشنهادی خود را در چارچوب سیاست‌های ابلاغی و با رویکرد امیدآفرینی، وحدت و همدلی ارائه دهند تا دهه فجر امسال به‌عنوان دهه‌ای ماندگار و اثرگذار در شهرستان ری ثبت شود.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 6 بهمن 1404
  • توسط مسعود ترکاشوند/ادمین فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 8
Aa