پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 14 اسفند 1403
کد 34369

اقدامات ایمنی و نگهداری تأسیسات آبرسانی بخش خاوران؛ افزایش ایمنی و عمر تجهیزات

در راستای ارتقای ضریب ایمنی و بهبود نگهداری تأسیسات آبرسانی بخش خاوران، ساخت و تعویض نردبان‌های ورودی مخازن آب و حوضچه‌های شیرآلات و همچنین رنگ‌آمیزی تأسیسات با رعایت اصول ایمنی انجام شد.


به گزارش روابط عمومی آبفای منطقه ۶ شهر تهران، امید صابری، مدیر آبفای بخش خاوران، با اعلام این خبر گفت: «با توجه به پوسیدگی و فرسودگی نردبان‌های موجود در مخازن آب و حوضچه‌های شیرآلات، عملیات ساخت و تعویض نردبان‌ها به منظور پیشگیری از حوادث انسانی و بهبود شرایط کاری در این تأسیسات آغاز شد.»
وی افزود: «این اقدامات نه‌تنها به بهبود نمای ظاهری تأسیسات کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در افزایش ایمنی محیط کار و طول عمر تجهیزات دارد. ما از اجناس و رنگ‌های مقاوم در برابر خوردگی و رطوبت استفاده کردیم تا کیفیت و دوام این تجهیزات را تضمین کنیم.»
صابری همچنین تأکید کرد: «اجرای منظم برنامه‌های نگهداری و تعمیرات، به همراه رنگ‌آمیزی تجهیزات، علاوه بر بهبود عملکرد سیستم‌های آبرسانی، موجب افزایش زیبایی و آراستگی محیط کار خواهد شد. این اقدامات در نهایت به ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری و ایمنی در محیط کار کمک شایانی خواهد کرد.»
مدیر آبفای بخش خاوران با ابراز امیدواری از تأثیر مثبت این اقدامات بر افزایش ایمنی و کارایی تأسیسات، گفت: «این تلاش‌ها نشان‌دهنده عزم جدی ما در راستای ارتقاء سطح خدمات و تأمین آب شرب با کیفیت برای مشترکین خاورشهر و قیامدشت است.»
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 14 اسفند 1403
  • توسط مرتضی فخاری/اداره آبفا/فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 1
Aa