پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : جمعه 5 بهمن 1403
کد 34237

*تعامل سازنده بین مدیرعامل آبفای منطقه ۶ و شهردار منطقه ۲۰؛ رضایتمندی مردم در اولویت است*

حسین اکبریان، مدیرعامل آبفای منطقه ۶ به همراه جمعی از معاونین و مدیران با رضا شنگی، شهردار منطقه ۲۰ دیدار کردند و بر اهمیت تعامل برای افزایش رضایتمندی مردم تأکید کردند.
 
 
در این دیدار، حسین اکبریان ضمن بررسی پروژه‌های مربوطه و اشاره به نیازهای آبرسانی منطقه، به تبادل نظر درباره راهکارهای بهبود خدمات پرداخت. رضا شنگی، شهردار منطقه ۲۰ نیز با اشاره به اهمیت همکاری بین دستگاه‌ها گفت: "تعامل و همکاری میان نهادهای مختلف، کلید اصلی رضایتمندی مردم است و ما باید در این زمینه تلاش کنیم."
 
اکبریان نیز با تأکید بر ضرورت همکاری نزدیک با شهرداری، افزود: "ما متعهد به ارائه خدمات بهتر به شهروندان خصوصا در قبله تهران هستیم و همکاری با شهرداری می‌تواند در این راستا بسیار مؤثر باشد."
 
در پایان این دیدار، طرفین بر ادامه همکاری‌ها و تعاملات سازنده برای بهبود شرایط زندگی شهروندان تأکید کردند.
 
  • نوشته شده
  • در جمعه 5 بهمن 1403
  • توسط مرتضی فخاری/اداره آبفا/فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 2
Aa