در روستای قمصر، عملیات تعویض الکترو پمپ شناور مخزن آب با موفقیت و در کمترین زمان ممکن انجام شد، به طوری که هیچ گونه قطعی آب برای ساکنان این منطقه ایجاد نشد.
به گزارش روابط عمومی آبفای منطقه شش شهر تهران؛ مجید لک مدیر امور آبفای بخش کهریزک با اعلام این خبر گفت: طی یک اقدام سریع و کارآمد، گروه همکاران عملیاتی بخش کهریزک اقدام به تعویض الکترو پمپ شناور مخزن آب کردند. این عملیات که به منظور بهبود کیفیت و تأمین آب شرب انجام شد، با برنامهریزی دقیق و همکاری تیمهای فنی صورت گرفت.
لک افزود: با توجه به اهمیت تأمین آب برای ساکنان این روستا، تیم فنی توانستند با استفاده از تجهیزات پیشرفته و تخصص خود، این کار را بدون ایجاد هیچ گونه اختلالی در جریان آب انجام دهند. ساکنان روستا از این اقدام رضایت کامل داشتند و این موضوع نشاندهنده تلاشهای مستمر مسئولان برای بهبود خدمات عمومی در منطقه است.