همزمان با هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار و با هدف جذب کودکان به کتابخانه و ترویج کتابخوانی در کتابخانه جدّا شهرستان ری و با مشارکت مدرسه دخترانه ابوذر 3 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی شهرستان ری، به مناسبت هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار و با هدف جذب کودکان به کتابخانه و ترویج کتابخوانی و به همت فاطمه بنیاد مسئول و مینا مرادیان کتابدار کتابخانه جدّا، نشست قصهگویی برای دانشآموزان ابتدایی مدرسه ابوذر 3 برگزار شد.
بنیاد با اعلام این خبر گفت: در این برنامه که با حضور 43 نفر از دانشآموزان پایه سوم برگزار شد، داستان "شیر کتابخانه" به همت مینا مرادیان، برای دانشآموزان قصهگویی شد.
بنیاد درباره داستان "شیر کتابخانه" گفت: این کتاب داستان شیری است که وارد یک کتابخانه می شود. در ابتدا همه از او میترسند ولی کمکم شیر میآموزد که چگونه در کارهای کتابخانه به دیگران کمک کند و در نهایت آن شیر محبوب همه اعضای کتابخانه می شود؛ خصوصا وقتی که اتفاق ناگواری برای مسئول کتابخانه میفتد، شیر به کمک او رفته و دیگران را از این خبر آگاه می سازد.