پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 30 مهر 1403
کد 33827

بروزرسانی نرم افزار و تجهیزات ربات ویدئومتری شبکه جمع آوری فاضلاب

نرم افزارها و تجهیزات ارتباطی ربات ویدئومتری فاضلاب به گونه ای بروز رسانی شده است که عملکرد بهینه‌تر و متناسب با شرایط بومی کشور داشته باشد.


به گزارش روابط عمومی آبفای منطقه شش شهر تهران: احمد عبدی پور مدیر دفتر بهره برداری و توسعه شبکه فاضلاب با اعلام این خبر گفت: با عنایت به نیاز روزافزون حوزه بهره برداری فاضلاب به تجهیزات پیشرفته بازرسی شبکه، معاونت بهره برداری و توسعه ‌فاضلاب آبفای منطقه 6، در راستای بهبود و توسعه زیرساخت‌های شهری و حفظ سلامت عمومی و همچنین بهره گیری از توان تجهیزاتی خود، اقدام به بروزرسانی نرم افزار و تجهیزات ربات ویدئومتری شبکه جمع آوری فاضلاب نمود.
عبدی پور افزود: ربات و نرم افزار ویدئومتری آبفای منطقه 6 ساخت شرکت IBAC آلمان و با قدمت بیش از 20 سال می باشد که با سامانه های نرم افزاری استان تهران (سامانه دیدبان) و نشریه 677 سازمان برنامه همخوانی نداشته و متاسفانه به دلیل شرایط تحریمی امکان بروز رسانی نرم افزاری و تجهیزاتی آن فراهم نبود.
وی ادامه داد: لذا معاونت بهره برداری و توسعه شبکه جمع آوری و انتقال فاضلاب با تکیه بر دانش و فناوری بومی شرکت دانش بنیان آریا فناوران آرتا بینش، نرم افزارها و تجهیزات ارتباطی ربات را به گونه ای بروز رسانی کرده است که عملکرد بهینه‌تر و متناسب با شرایط بومی کشور داشته باشد.
وی در پایان گفت: همچنین این معاونت اقدام به تشکیل اکیپ ویدئومتری با استفاده از ظرفیت داخلی شرکت به منظور انجام تعهدات سالیانه و نیاز مستمر به بازرسی و شناسایی عیوب شبکه فاضلاب نموده است که از ابتدای سال ۱۴۰۳ حدود ۲۰ کیلومتر بازرسی شبکه با ربات ویدئومتری انجام شده است.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 30 مهر 1403
  • توسط مرتضی فخاری/اداره آبفا/فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 1
Aa