سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 24 مهر 1403
کد 33787

برگزاری کارگاه آموزشی حفظ محیط زیست با کاهش اثرات بلایای طبیعی

مشاور مدیر کل و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری از برگزاری هشت کارگاه آموزشی با موضوع حفظ محیط زیست با کاهش اثرات بلایای طبیعی با همکاری هلال احمر شهر ری در خانه محيط زيست دبستان پسرانه ۱۵ خرداد این شهرستان به مناسبت گرامیداشت روز جهاني کاهش اثرات بلایای طبیعی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره حفاظت محیط زیست شهرستانری، محمد رستگاری با اعلام این خبر گفت: در این کارگاه ها موضوعاتی در خصوص کاهش بلایای طبیعی و اهمیت آن در حفظ محیط‌زیست، آشنایی و معرفی حوادث غیر مترقبه در جهان از جمله زلزله، سیل، خشکسالی، فرونشست زمین، آفات محصولات کشاورزی، دامی و آتش‌سوزی جنگل‌ها و اثرات آن بر محیط زیست ارائه شد.
وی با اشاره بر اینکه در حاشیه این کارگاه ها مانور زلزله هم برگزار شد، اظهار کرد:کودکان و نوجوانان باید بدانند که در طول زندگی ممکن است حوادث بسیار آنی و غیرقابل‌ پیش‌بینی و آسیب پذیر را تجربه کنند و به این منظور باید از آن‌ها اطلاعات کافی داشته باشند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری افزود: هدف از آموزش بلایای طبیعی به کودکان این است که آگاهی‌دادن و هشدارهای ما به گونه‌ای باشد که کودکان بدانند اولاً این اتفاقات نادر هستند و ثانیاً با داشتن اطلاعات کافی و با پیشگیری‌های مناسب، می‌توانند بروز و یا خطر پس از بروز آن‌ها را کاهش دهند و  اثرات مخرب آن  بر محیط زیست را بشناسند.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 24 مهر 1403
  • توسط لیلا صالحی خنار / اداره بهزیستی شهرستان ری
  • تعداد بازدید 4
Aa