دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
کد 33257

کاشت ۳۹ هزار درخت،درختچه و نشاء و جمع‌آوری۱۸هزار تن پسماند توسط شهرداری

شهردار باقرشهر:درباقرشهر۹۰ هکتار فضای سبز داریم که بیش از ۹۰ درصد از آن مکانیزه آبیاری می‌شود.
مرتضی همتی شهردار باقرشهربا بیان اینکه در حوزه خدمات شهری، خدمات قابل‌توجهی به شهروندان ارائه‌شده،گفت:در بدو ورود بنده مردم اعتراضات زیادی در زمینه جمع‌آوری پسماند داشتند که با برنامه‌ریزی انجام شده، در حال حاضر روزانه۷۰ تن زباله در باقرشهر جمع‌آوری می‌شود که درمجموع می‌توان به جمع‌آوری ۱۸ هزارو ۵۱۰ تن پسماند، ۱میلیون و ۹۱۰هزار متر شستشو و لایروبی انهار سرپوشیده و روباز،۷۹۲ مورد زنده گیری سگ‌های بلاصاحب، ۲۵۸۲تن جمع‌آوری پسماند ساختمانی و عمرانی درسال گذشته اشاره کرد که جهشی را در حوزه خدمات شهر ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: در فضای سبز ۹۰ هکتار فضای سبز داریم که بیش از ۹۰ درصد از آن مکانیزه آبیاری می‌شود.
وی تأکید کرد: در یک‌ساله گذشته در حوزه فضای سبز و منظر شهری ۳۹هزار و ۸۷۰اصله درخت،درختچه و نشاء و همچنین ۲۱۲۲جعبه گل در باقرشهر کاشته شده است و نیز در حوزه زیباسازی ۲۲هزار و ۲۲۵ متر از دیوارهای سطح شهر رنگ‌آمیزی و در یک‌ساله گذشته نورپردازی ‌ و زیباسازی ابنیه و ساختمان‌ها  روشنایی ها و مبلمان شهری نیز اجرایی شده است.
شهردار باقرشهر با اشاره به جمع آموری ضایعات خانگی و پسماند خشک قابل بازیافت گفت: ۱میلیون و ۹۱۹هزار و ۳۸۲کیلوگرم پسماند خشک از ایستگاه‌های تفکیک اولیه تحویل کارخانه شده است و به‌طورکلی میزان کل درآمد پسماند از تمامی بخش‌ها مبلغ ۵میلیارد و ۸۳۳میلیون تومان است.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
  • توسط مهدی اشرفی پور/شهرداری باقر شهر/استانداری تهران -فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 0
Aa