دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 29 ارديبهشت 1403
کد 33251

بخشدارقلعه نو

ا۴۳مورد ساخت و ساز غیرمجاز قلع و قمع شد

اراضی کشاورزی بستر تولید هستند و امنیت غذایی مردم از این بستر تامین می شود و همه در برابر مردم وبیت المال مسئول هشتند
به گزارش روابط عمومی بخشداری قلعه‌نو:روز چهارشنبه بیست وششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳سید امیراسحاقی بخشدار قلعه‌نو از برخورد با ۴۳ مورد ساخت و‌ساز های غیرمجاز و آزادسازی ۱۷هکتار اراضی کشاورزی که به دست سودجویان تغییر کاربری صورت گرفته بود به دستور‌مقام قضایی وبا حضورعوامل جهادکشاورزی شهرستان ری،عوامل دستگاه قضایی،عوامل انتظامی وسایر‌دستگاههای مربوطه خبرداد.
اسحاقی از افزایش مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز در بخش قلعه‌نو خبر داد و اظهار داشت که این برخوردها هشدار به زمین خواران و تشویق افرادی است که به قانون احترام می گذارند.
بخشدار قلعه نو افزود: اراضی کشاورزی بستر تولید هستند و امنیت غذایی مردم از این بستر تامین می شود.
اسحاقی حفاظت از اراضی کشاورزی را وظیفه همگانی دانست  و گفت: این امر صرفا بر عهده دستگاه ها و ادارات نیست و لازم است تا همه اهالی بخش قلعه نو ضمن آگاهی از ضرورت حفظ کاربری اراضی در این راه با جهاد کشاورزی وعوامل مربوطه همکاری کنند.
  • نوشته شده
  • در شنبه 29 ارديبهشت 1403
  • توسط زهرا عباسی / بخشداری قلعه نو/فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 0
Aa