معلمان سرشار از خیرونیکی هستند و از برکت جامعه محسوب می شوند و باید همه قدر این نیروهای ارزشی را بدانیم و در کنار آنها به تربیت و تعالی نسل آینده کمک کنیم
به گزارش روابط عمومی بخشداری قلعه نو:روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳سید امیراسحاقی باحضوردهیار، رئیس واعضای شورای اسلامی روستای قمی آباد از معلمان مدرسه روستا تجلیل نمودند.
بخشدار قلعه نو خاطرنشانکرد:؛ علامه آیت الله شهید مرتضی مطهری از متفکران و تأثیر گذاران نظام و انقلاب اسلامی ایران بود و فرهنگیان قشر زحمتکش کشور هستند و جایگاه معلم ، جایگاه رفیعی است و باید به این جایگاه احترام گذاشته شود، و در رفع مشکلات معلمان تلاش نمود.
وی افزود:معلمان سرشار از خیرونیکی هستند و از برکت جامعه محسوب می شوند و باید همه قدر این نیروهای ارزشی را بدانیم و در کنار آنها به تربیت و تعالی نسل آینده کمک کنیم.
درپایان از معلمان روستا با اهدا لوح، تقدیر بعمل آمد.