چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 26 فروردين 1403
کد 33088

به مناسبت عید سعید فطر؛

برگزاری جشنواره دستاوردهای دانش آموزان با موضوع مصرف بهینه آب

جشنواره نمایشگاه و دستاورد دانش آموزی با حضور امام جمعه قیامدشت و مدیر امور آبفای بخش خاوران در دبستان کاوه آهنگر قیامدشت برگزار شد .‏
به گزارش روابط عمومی آبفای منطقه۶ ؛ امید صابری مدیر امور آبفای بخش خاوران در تشریح این خبر اظهار داشت :" پایه و رکن اساسی ‏فرهنگ سازی در هر جامعه ای آموزش است.

وی در حاشیه برگزاری نمایشگاه آثار هنری دانش آموزان با اشاره به ضرورت نهادینه سازی فرهنگ صحیح مصرف توسط دانش آموزان ، گفت : معلمان از نقش و جایگاه ویژه ای برای تبیین فرهنگ سازی مصرف بهینه آب ‏برخوردارند و می توانند با ارائه آموزه های لازم به دانش آموزان ، خانواده ها را با مفاهیم صرفه جویی ‏و راههای صحیح مصرف آب آشنا سازند و در حفاظت از منابع ارزشمند آب نقش مهمی ایفا کنند.

در ادامه حجت الاسلام طزری امام جمعه شهر قیامدشت با برشمردن ارزش و قداست آب و فرهنگ صرفه جویی در آموزه های دینی، قدر و ارزش آب این گوهر ارزشمند و موهبت گرانقدر الهی را بازگو کرد.

اجرای نمایش شاد همراه با آموزش مدیریت مصرف بهینه آب، برگزاری مسابقه و اهدا جوایز به دانش آموزان، از دیگر برنامه های این جشن بود.

شایان ذکر است عوامل صدا و سیما نیز در دبستان کاوه آهنگر حضور یافته و از دانش آموزان در خصوص مدیریت مصرف و راهکار های صرفه جویی مصاحبه هایی انجام شد
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 26 فروردين 1403
  • توسط مرتضی فخاری/اداره آبفا/فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 2
Aa