همزمان با ۱۸ دیماه، سالروز حمله نیروهای گارد شاهنشاهی به تظاهرات مردم مسلمان شهرری در واپسین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷، مراسم غبارروبی و عطر افشانی مزار سه تن از شهدای این روز باحضور مسئولین و خانواده های معظم شهداء در قطعه ۲۱ بهشت زهرا سلام الله علیها برگزار شد.
به گزارش اداره روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ری، همزمان با ۱۸ دیماه، سالروز حمله نیروهای گارد شاهنشاهی به تظاهرات مردم مسلمان شهرری در واپسین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷، مراسم غبارروبی و عطر افشانی مزار سه تن از شهدای این روز باحضور مسئولین و خانواده های معظم شهداء در قطعه ۲۱ بهشت زهرا سلام الله علیها برگزار شد.
در این مراسم که باحضور حجت الاسلام و المسلمین شاهچراغی امام جمعه شهرری، باب الحوائجی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، حجت الاسلام و المسلمین باقری امام جمعه کهریزک، قاسمی زاده رئیس دادگستری و رحیمی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری، رضایی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران، سرهنگ قنبری فرمانده ناحیه مقاومت حضرت عبدالعظیم «ع»، سرهنگ شهیری فرمانده ناحیه مقاومت حضرت روح الله «ره»، گراوند بخشدار کهریزک، شهرداران کهریزک و باقرشهر و سایر مسئولین برگزار شد، مزار شهیدان کوهی نژاد، سبزعلی و ملکی عطرافشانی شد.
فرماندار ویژه شهرستان ری در این برنامه در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت درخشان ری در حوزه ایثار و شهادت عنوان کرد: شهرستان ری همواره از پیشتازان عرصه ایثار و شهادت در کشور بوده و با تقدیم بیش از ۲۹۵۶ لاله گلگون کفن سهم بسزایی در پیروزی و دوام انقلاب اسلامی داشته است. شهدایی که انصار دین خدا شدند و با تقدیم خون پاکشان به پیروزی انقلاب و استقرار نظام اسلامی در کشورمان کمک نمودند.
باب الحوائجی ادامه داد: شهدا زنده اند و در پیشگاه خداوند متعال دارای رزق و روزی می باشند. قطعا شهدای عزیزمان مانند دوران حیاتشان در این دنیا امروز و در زمان حال نیز نگاهشان به این انقلاب و کشور است و به پیشبرد و تعالی نظام اسلامی کمک می نمایند. امروز جوشش خون پاک شهدا در استمرار و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی تأثیر گذار است.
وی افزود: مردم شریف ایران در ۴۵ سال گذشته همواره با تأسی به راه و مرام شهدا و در راستای قوام نظام مقدس جمهوری اسلامی حرکت کرده و در آزمون های دشوار بسیاری با سربلندی و افتخار پیروز شده اند. مردمی که همواره در برابر ظلم و استکبار مقاومت کرده و با تمام توان و هستی خود از آرمان های امامین انقلاب دفاع نموده اند.
فرماندار ویژه شهرستان ری در پایان اضافه کرد: ما امروز در این مکان نورانی جمع حضور یافتیم تا با شهداء و آرمان های بلندشان تجدید بیعتی دوباره نماییم. قطعا زنده نگاه داشتن یاد و نام شهدا خود کمتر از شهادت نیست و همه ما وظیفه داریم گوش به فرمان ولی فقیه با عمل و اقدام خود و خدمت صادقانه به مردم دین خود را به شهدا و ایثارگران ادا نماییم.
لازم بذکر است شهیدان قاسم سبزعلی، علی کوهی نژاد، عباس ملکی و اصغر طرق وردی از فرزندان ری روز ۱۸ دیماه سال ۱۳۵۷ بر اثر تیراندازی نیروهای گارد شاهنشاهی در تظاهرات مردم شهرری به درجه رفیع شهادت رسیدند و به عنوان شهدای پیشگامان انقلاب اسلامی معروف گردیدند که پیکرهای پاک ۳ تن از این شهیدان در قطعه ۲۱ بهشت زهرا سلام الله علیها به خاک سپرده شده است.