دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 20 آذر 1402
کد 32547

بخشداری قلعه نو

نشست هم اندیشی برنامه ریزی فرهنگی در سطح بخش قلعه نو با محوریت جشن تکلیف

نشست هم اندیشی برنامه ریزی فرهنگی در سطح بخش قلعه نو با محوریت جشن تکلیف برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بخشداری قلعه نو:روز یکشنبه مورخ نوزدهم آذرماه ۱۴۰۲برگزاری نشست هم اندیشی برنامه ریزی فرهنگی در سطح بخش قلعه نو با محوریت جشن تکلیف به میزبانی سیدامیراسحاقی بخشدار قلعه نو وباحضور حجت الاسلام‌والمسلمین حاج آقا حسنی امام جمعه بخش قلعه نو،تاجیک رئیس شورای اسلامی بخش قلعه نو،صلاتی رئیس شورای اسلامی شهر قلعه نو،نماینده شهرداری درمحل بخشداری برگزار شد.

سید امیراسحاقی بخشدار قلعه نو اظهار داشت: مراسم جشن تکلیف از روش‌هایی است که پاسخ مثبت و مؤثری به حالات و عواطف درونی نوجوانان است و این مراسم بر شخصیت پاک و پر انرژی جوانان، صحّه می‌گذارد و آنان را در قبول مسئولیت‌های دینی و انسانی، مستعد و پرتوان می‌سازد که شایسته است این جشن به خوبی برگزار گردد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج اقا حسنی امام جمعه بخش قلعه نوضمن تاکید بر برگزاری مراسم باشکوه جشن تکلیف خاطرنشان کرد: در مراسم جشن تکلیف باید برنامه هایی اجرا شود که حاضران را به نعمت الهی و به اهمیت انجام وظیفه توجه دهد وسازنده باشد تا این خاطره تربیتی و دینی را هر چه با شکوه تر و به یاد ماندنی تر قرار دهند.

درپایان جلسه کلیه اعضا پیشنهاداتی را مطرح و موردبررسی و تبادل نظر قرارگرفت.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 20 آذر 1402
  • توسط زهرا عباسی / بخشداری قلعه نو/فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 3
Aa