در پی جنایت شب گذشته رژیم ظالم صهیونیستی و هدف قراردادن بیمارستان در غزه و به شهادت رسیدن تعداد زیادی از مردم مظلوم و مجروحان فلسطینی، بیش از ۲۰۰۰ نفر از دانش آموزان مدارس شهرستان ری با همراهی مسئولین ارشد شهرستان در مصلی امام علی «ع» آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی «ع» اجتماع و این جنایت وحشیانه اسرائیل و استکبار جهانی برعلیه مردم مظلوم غزه را محکوم کردند.
به گزارش اداره روابط عمومی فرمانداری ویژه ری، در پی جنایت شب گذشته رژیم ظالم صهیونیستی و هدف قراردادن بیمارستان در غزه و به شهادت رسیدن تعداد زیادی از مردم مظلوم و مجروحان فلسطینی، بیش از ۲۰۰۰ نفر از دانش آموزان مدارس شهرستان ری با همراهی مسئولین ارشد شهرستان در مصلی امام علی «ع» آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی «ع» اجتماع و این جنایت وحشیانه اسرائیل و استکبار جهانی برعلیه مردم مظلوم غزه را محکوم کردند.
در این اجتماع بزرگ که باحضور حجت السلام و المسلمین شاهچراغی امام جمعه شهرری، حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر تولیت آستان حضرت عبدالعظیم «ع»، مهدی باب الحوائجی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، رؤسای ادارات آموزش و پرورش و سایر مسئولین شهرستان برگزار گردید، بیش از ۲۰۰۰ نفر از دانش آموزان مدارس شهرستان ری با سردادن شعارهای انقلابی و اجرای برنامه های مناسبتی یاد و خاطره تمامی شهدای مقاومت فلسطین را گرامی داشته و خشم و انزجار خود را از حملات وحشیانه رژیم سفاک صهیونیستی بویژه حمله بی رحمانه شب گذشته به بیمارستان المعمدانی غزه و شهادت مظلومانه تعداد زیادی از کودکان، زنان و مردم فلسطین اعلام نمودند.