بخشدار فشافویه گفت: موضوع آب در سلامت عمومی نقش بسزایی دارد و مدیریت مصرف آب نیازمند همراهی و صرفه جویی در مصارف خانگی و صنعتی است.
به گزارش روابط عمومی بخشداری فشافویه، هادی حسین خانی بخشدار فشافویه در جلسه رسیدگی به مشکلات آب بخش فشافویه گفت: بحران آب شرایط خاصی را در دنیا بوجود آورده و موضوع کم آبی کشور را نیز تحت الشعاع قرار داده و بخش فشافویه نیز با مشکلاتی در حوزه آب مواجه است.
وی افزود: بخش فشافویه علاوه بر فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) و ندامتگاه تهران بزرگ، ظرفیت های فروانی در حوزه صنعت، کشاورزی و دامپروری دارد که این ظرفیت ها نیازمند تامین آب برای امور مصرفی و چرخه تولید دارد که مطالعات و اقداماتی در خصوص انتقال آب به بخش فشافویه صورت گرفته که بصورت ویژه در دست بررسی و پیگیری است.
بخشدار فشافویه بیان داشت: موضوع آب در سلامت عمومی نقش بسزایی دارد و بخشداری در راستای اجرای سیاست های دولت مردمی سیزدهم با همراهی مدیریت شهری و روستایی و دستگاه های اجرایی و خدمات رسان با جدیت مدیریت بحران آب را در بخش فشافویه در دستور کار قرار داده تا مردم و صنعتگران در شرایط کنونی با مشکل جدی مواجه نشوند ولی با اینحال مدیریت بحران آب نیازمند همراهی و صرفه جویی در مصارف خانگی و صنعتی است.