دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 4 مرداد 1402
کد 31751

آزادسازی ۴ هکتار از اراضی کشاورزی روستای گلحصار

در راستای اجرای تبصره ۲ از ماده ۱۰ حفظ اراضی کشاورزی، تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم روستای گلحصار از توابع بخش کهریزک با حضور هادی بادلی سرپرست بخشداری کهریزک، علی عابدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری، عوامل نیروی انتظامی، حوزه قضایی بخش، جهاد کشاورزی شهرستان ری، بخشداری کهریزک، شهرداری‌های باقرشهر و کهریزک و دستگاه‌های خدمات‌رسان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی بخشداری کهریزک ، در راستای اجرای تبصره ۲ از ماده ۱۰ حفظ اراضی کشاورزی، تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم روستای  گلحصار از توابع بخش کهریزک با حضور هادی بادلی سرپرست بخشداری کهریزک، علی عابدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری، عوامل نیروی انتظامی، حوزه قضایی بخش، جهاد کشاورزی شهرستان ری، بخشداری کهریزک، شهرداری‌های باقرشهر و کهریزک و دستگاه‌های خدمات‌رسان انجام شد.

علی عابدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری اظهار داشت: در جهت برخورد قاطع با متخلفان و ساخت‌وسازهای غیرمجاز، ۲۸ حکم قضایی در حاشیه روستای گلحصار اجرا و حدود ۴ هکتار از اراضی کشاورزی آزادسازی شده و به حالت اول بازگشت.

وی ادامه داد: این اراضی به‌طور غیرقانونی تغییر کاربری داده شده بودند که پس از اجرای احکام، تشکیل پرونده قضایی در راستای برخورد با مالکان و کاهش این دست تخلفات صورت گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری خاطرنشان کرد: از تمامی مسئولان و دستگاه‌هایی که ما را در مراحل شناسایی، اخطار و برخورد با متخلفان همراهی کردند کمال تشکر و قدردانی را دارم.
انتهای پیام/*

 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 4 مرداد 1402
  • توسط مهدی بهرامی/ بخشداری کهریزک/ فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 0
Aa