چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 17 اسفند 1401
کد 31092

برگزاری جلسه توانبخشی مبتنی برجامعه (C B R)

با هدف ارتقاء شاخص های زندگی افراد دارای معلولیت دومین جلسه توانبخشی مبتنی برجامعه (C B R)شهرستان ری برگزار شد .
 به گزارش روابط عمومی بهزیستی شهرستان ری جلسه هم اندیشی عوامل اجرایی برنامه C B R با هدف بررسی موانع اجرای برنامه cbr در شهرستان ری با ریاست حمید زمانی معاون استانداروفرماندار ویژه شهرستان ری  و دبیری داود خادم مدیر بهزیستی شهرستان و با حضور روسا و نمایندگان ادارات ، بخشداریها، دهیاریهاو تعدادی از نمایندگان انجمن معلولین در محل فرمانداری شهرستان ری برگزار شد.

 حمید زمانی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری ضمن خیرمقدم با تاکید براهمیت و توجه ویژه به امور مربوط معلولین به خصوص در نواحی روستایی و حاشیه شهرها ، خواستار همکاریهای همه جانبه دهیاران و بخشداریها در زمینه  خدمات رسانی بهینه به معلولین  عزیز شد.

زمانی اظهار داشت : معلولین نیز همانند سایر شهروندان عادی جامعه از پتانسیل و توانایی های زیادی برخوردار هستند پس باید در خصوص الگو سازی و افزایش انگیزه مندی و ارتقاء سطح کمی و کیفی شاخص‌های حضور افراد  دارای معلولیت در اجتماع تلاش و همت بیشتری صورت پذیرد.

در ادامه داود خادم مدیر بهزیستی شهرستان ری در خصوص توانبخشی مبتنبی بر جامعه، 5 مولفه مهم در فعالیتهای طرح CBR راعنوان نمود و گفت : باید بستر و زیرساخت ها و زمینه های ایجاد اشتغال ، کارآفرینی ، توانمندسازی و استقلال افراد دارای معلولیت ساکن درشهر ها و روستاها فراهم گردد . برای تحقق این مهم بهزیستی باید از تمامی ظرفیت‌ها، منابع و امکانات موجود دردستگاهها ، بخشداریها ، دهیاری ها و روستاها استفاده نماید تا خدمات درخور و شایسته ای به افراد دارای معلولیت ارائه نموده و دسترس پذیری این قشراز افراد جامعه را به خدمات تسهیل نماید.

سپس  فاطمه غفار نژاد معاون توانبخشی بهزیستی شهرستان ری به خدمات ارائه شده و عملکرد برنامه های CBR در سال 1401 با همکاری دو موسسه مجری تحت نظارت بهزیستی پرداخت.

در پایان هریک از اعضای حاضر با تشریح اقدامات دستگاه متبوع برای اجرای مصوبات و برنامه های مربوطه ، به بحث و تبادل  نظر پرداخته و در پایان موارد ی به تصویب رسید.

انتهای پیام/*


 
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 17 اسفند 1401
  • توسط سید احمد دهقان /اداره بهزیستی/فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 2
Aa