چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 23 بهمن 1401
کد 30993

خبرنگاران پل ارتباطی بین مردم و مسئولین هستند

بخشدار فشافویه گفت: خبرنگاران پل ارتباطی بین مردم و مسئولین هستند که با تلاش بی وقفه پیگیر دغدغه ها و مشکلات شهرها و روستاها هستند.
به گزارش روابط عمومی بخشداری فشافویه، هادی حسین خانی بخشدار فشافویه در نشست خبری بمناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر گفت: خبرنگاران پل ارتباطی بین مردم و مسئولین هستند که با تلاش بی وقفه پیگیر دغدغه ها و مشکلات شهرها و روستاها هستند.

وی افزود: از اصحاب رسانه و خبرنگاران شهرستان ری که نگاه ویژه ای به بخش فشافویه دارند و مسائل و مشکلات این بخش را دلسوزانه مطالبه می کنند تقدیر و تشکر میکنم.

حسین خانی بیان داشت: در سفر رئیس جمهور به شهرستان ری با تلاش و پیگیری و همچنین همراهی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، مقرر شد ایشان ابتدا در بخش فشافویه حضور یابند تا ثمرات و برکاتی برای مردم شریف بخش فشافویه داشته باشد.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 23 بهمن 1401
  • توسط حمیدرضا دهقان /بخشداری فشافویه/ فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 0
Aa