دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 9 بهمن 1401
کد 30928

شهرستان ری میزبان مدیران ملی، استانی و شهرستانی

شهرستان ری به مناسبت برگزاری دومین نشست مشترک استاندار تهران، معاونین و مدیران کل ستادی، فرمانداران و بخشداران تابعه میزبان وزیر کشور بود.
به گزارش اداره روابط عمومی فرمانداری ویژه ری، روز شنبه هشتم بهمن ماه در دومین نشست مشترک معاونین استاندار، مدیران کل ستادی، فرمانداران و بخشداران استان تهران که در تالار حضرت شیخ صدوق (ره) آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام با حضور دکتر احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد، فرمانداران به نوبت مشکلات و مسائل شهرستان خود را بازگو کردند تا منتظر شنیدن راهکاری برای بهبود مسائل شهرستان تحت مدیریت خود باشند.

مشکلات مشترک مطرح شده از سوی فرمانداران اغلب مربوط به ساخت و ساز غیر مجاز، کمبود نیروی انسانی و امکانات، نبود نمایندگی دستگاه های مختلف، اتباع و حاشیه های مربوط به آن، افزایش روز افزون مهاجرات ایرانیان از اقصی نقاط کشور، کمبود منابع اعتباری در اختیار فرمانداران، سهمیه آرد و نان و لزوم بازنگری در اختیارات تفویض شده به شهرستان ها بود.

جلسات متعدد فرمانداران مانع از رسیدگی به تمامی امور می شود؛
علیرضا فخاری استاندار تهران در این نشست اعلام کرد: فرمانداران آنچنان درگیر جلسات و کارگروه های متعدد و مختلف هستند که فرصت کافی گاه برای رسیدگی به تمامی امور را پیدا نمی کنند، از همین رو باید این تعداد جلسات اصلاح یا در یکدیگر ادغام شود.

پیگیر افزایش اختیارات استانداران و فرمانداران هستیم؛ 
احمد وحیدی وزیر کشور نیز در پایان این نشست با اشاره به مشکلات مشترک تمامی شهرستان ها گفت: مهمترین شأنیت و وظیفه مدیران در تمامی بخش ها، خدمت به مردم و پیگیری مسائل آنان است، از همین رو باید از تعداد جلسات کاست و تا حد ممکن به امور مردم رسیدگی کرد.

وی تاکید کرد: از شاخص های مدیران، مردمی بودن و در میان مردم بودن است، از همین رو همه مدیران باید خود را حافظ و مجری قانون بدانند و برای مشکلات پیش روی مردم چاره اندیشی کنند، در صورتی که این مشکلات در سطح شهرستان و استان قابل رفع نبود، از مسئولان ملی پیگیری های لازم را انجام دهند.

وحیدی با بیان اینکه تمامی اتباع باید کارت هویت داشته باشند، در غیر این صورت باید از کشور طرد شوند، تصریح کرد: آن دسته از کارفرمایانی که از نیروهای اتباع استفاده می کنند نیز این مساله را باید مد نظر داشته باشند و اگرنه تخلف انجام داده اند.

وزیر کشور با بیان اینکه آرد به میزان کافی در کشور تولید و توزیع می شود، خواستار جلوگیری از تشکیل صف های طولانی مردم در مقابل نانوایی ها با تدبیر افزایش زمان خدمت رسانی، تعداد نانوایان یا مقابله با توزیع خارج از شبکه آرد شد.
 


 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 9 بهمن 1401
  • توسط مسعود ترکاشوند/ادمین فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 7
Aa