دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 24 آبان 1401
کد 30534

شهید مرتضی کردی پس از ۳۴ سال به خانه باز می گردد

پیکر مطهر شهید مفقودالأثر از خانواده شهدای شهرری پس از ۳۴ سال دوری در آخرین تفحص یافته شد.
به گزارش اداره روابط عمومی فرمانداری ویژه ری، پیکر مطهر شهید مفقودالأثر از خانواده شهدای شهرری پس از ۳۴ سال دوری در آخرین تفحص یافته شد. شهید مرتضی کردی متولد سال ۱۳۵۱ در سال ۱۳۶۷ در حزیره مجنون به شهادت رسید و پیکرش پس از آن پیدا نشد.
پیکر پاک این شهید در آخرین عملیات تفحض پیدا شده و به شهرری و کنار خانواده خود باز می گردد.
این خبر پس از ۳۴ سال با حضور حمید زمانی فرماندار شهرستان ری، رحیمی دادستان عمومی و انقلاب ری، سرهنگ قنبری فرمانده سپاه ناحیه حضرت عبدالعظیم (ع) و نصرالله رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ری به مادر و خواهرانش داده شد.
پدر این شهید در قید حیات نیست ولی خانواده این یادگار دفاع مقدس پس از شنیدن این خبر خوشحالی کرده و اشک شوق دیدار پس از ۳۴ سال دوری ریختند.
به گفته نصرالله بناست مراسم تدفین و تشییع این شهید نوجوان روز پنجشنبه هفته جاری برگزار و پیکر پاک در آستان مطهر شیخ صدوق (ره) در کنار مزار پدر بزرگوارش دفن شود.
  


انتهای پیام/*
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 24 آبان 1401
  • توسط مسعود ترکاشوند/ادمین فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 2
Aa