جمعه 7 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 19 مهر 1401
کد 30338

سلامت غذایی مردم در زنجیره تولید گوشت محقق می شود

معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: بخشی از سلامت مردم مربوط به رعایت نکات زیست محیطی است که در زنجیره تولید گوشت محقق و اجرایی می شود.
به گزارش اداره روابط عمومی فرمانداری ری، حمید زمانی روز دوشنبه در جریان بازدید از مجتمع کشتارگاهی و بسته بندی سامان گوشت آسیا اعلام کرد: باید نکات بهداشتی و محیط زیستی را در کنار تداوم روند تولید مدنظر قرار داد. وی در خصوص تعیین تکلیف 200 هزار لیتر آب تصفیه شده مازاد این مجتمع کشتارگاهی در روز, از استقبال کشاورزان از این میزان آب خبر داد و خواستار پیگیری این مساله از متولیان این حوزه شد.این مجتمع کشتارگاهی دارای سیستم کشتار اتوماتیک دام بوده و یک هزار و 100 نفر به صورت مستقیم و 550 نفر غیر مستقیم اشتغالزایی کرده است.این مجتمع ظرفیت کشتار 2 هزار و 500 راس دام سبک و 500 راس دام سنگین دارد و نزدیک به 60 درصد ظرفیت تنظیم بازار تهران را تامین می کند.این مجتمع کشتارگاهی بنا به ادعای سرمایه گذار آن دارای یک تصفیه خانه برای بازچرخانی پساب هاست و کیفیت نهایی آب تصفیه شده در حد آب شرب است. این بازدید سرزده در راستای پیگیری اعتراضات مردمی نسبت به انتشار بوی نامطبوع در اطراف روستای دوتویه انجام گرفت.در پایان این بازدید تفاهم اولیه لازم برای انتقال آب به زمین های کشاورزی و افزایش سطح کشت منطقه منعقد شد.سرمایه گذار این واحد کشتارگاهی نیز این قول مساعد را داد که همکاری لازم را در خصوص انتقال 200 هزار لیتر آب تصفیه شده به مناطق کشاورزی داشته باشد.

 
 
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 19 مهر 1401
  • توسط مسعود ترکاشوند/ادمین فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 2
Aa