پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 6 شهريور 1401
کد 30193

اعمال مقررات در راستای پیشگیری از هرگونه حوادث احتمالی

اسدسرنابه از اجرای مقررات طرح تعریض محور تهران ، قم و تخریب مغازه های موجود خبر داد.

اسدسرنابه مدیر واحد املاک شهرداری باقرشهر در اینباره گفت: با توجه به وجود توافق نامه فیمابین شهرداری باقرشهر و مالک ملک (مرحوم قائم مقامی) در سال ۱۳۸۷، مقرر شده بود مالک نسبت به آزادسازی، اصلاحی و تعریض معبر اصلی در محدوده پلاک های ثبتی مورد توافق اقدام نماید.
به گزارش روابط عمومی شهرداری باقرشهر؛ اسدسرنابه مدیر واحد املاک شهرداری باقرشهر در اینباره گفت: با توجه به وجود توافق نامه فیمابین شهرداری باقرشهر و مالک ملک (مرحوم قائم مقامی) در سال ۱۳۸۷، مقرر شده بود مالک نسبت به آزادسازی، اصلاحی و تعریض معبر اصلی در محدوده پلاک های ثبتی مورد توافق اقدام نماید.
با توجه به اینکه شهرداری با صدور پروانه ساختمانی به صورت تجاری و تالار پذیرایی در سال ۱۳۹۱ تعهدات خود را انجام داده است، مالک می بایست نسبت به رعایت اصلاحی و آزاد سازی معبر اقدامات لازم را به عمل می آورد که تاکنون انجام نشده است.
با توجه به اجرای تعهدات شهرداری و عدم دریافت مبالغ عوارض صدور پروانه ساختمانی و تهاتر با میزان مساحت اصلاحی و آزادسازی معبر در عرصه های واقع در طرح، صرفا یک قطعه زمین واقع در خیابان شهید کرمی تحویل شهرداری شده و اقدامی برای تخریب چند باب واحد تجاری، که به صورت کامل در طرح اصلاحی می باشد صورت نپذیرفته است.
وی افزود: با توجه به عدم دریافت وجه در سال ۱۳۸۷ برای صدور پروانه توسط شهرداری، مستند به نظریه کارشناس رسمی و مصوبات شورای اسلامی وقت باقرشهر، مبنی بر مالکیت  شهرداری بر مغازه های تجاری و ضرورت تعریض معبر و همچنین پیشگیری از هرگونه حوادث احتمالی در  همجواری با گود پر خطر ، اعمال قانون در راستای تعطیلی و تخریب چند باب مغازه تجاری صورت می پذیرد و مسئولیت تمامی مستاجرین و افراد دارای حقوق سرقفلی با مالک بوده که تاکنون محقق نشده است.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 6 شهريور 1401
  • توسط میلاد سلگی/ شهرداری باقرشهر/فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 0
Aa