به گزارش اداره روابط عمومی فرمانداری ری، حمید زمانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری درباره قطع آب بخشی از شهرری گفت: عصر دوشنبه خبری مبنی بر شکستگی لوله آب شرب در محله صفائیه مخابره شد که بلافاصله ماموران خدوم آب و فاضلاب شهرستان در محل حضور یافته و عملیات ترمیم را شروع کردند.
ایشان در ادامه اظهار داشت: با تلاش فراوان تیمهای عملیاتی آب و فاضلاب، مرمت لوله صبح امروز به پایان رسید و آب شرب به جریان افتاد ولی به خاطر پوسیدگی شبکه، لوله از نقطه دیگر دچار آسیبدیدگی شد و مجدداً کلیپ های عملیاتی فعالیت خود را برای ترمیم آغاز نمودند که به لطف الهی تا ساعت دیگر مشکل برطرف خواهد شد.
وی تصریح کرد: بخشدار مرکزی نماینده ویژه فرمانداری به همراه رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان در محل حادثه حضور دارند و تمام تلاش نیروهای امدادرسان برای اتصال مجدد آب شرب در جریان است.
زمانی در پایان گفت: در حال حاضر 20 تانکر آبرسان در منطقه مشغول به فعالیت هستند و تا زمان وصل شبکه توزیع آب ادامه خواهد داشت.
گفتنی است: لوله اصلی آب شرب شهرستان در مجاورت کانال فاضلاب شهرداری و قنات اشرف آباد قرار گرفته و این عامل محل را حادثه خیز نموده و از همشهریان عزیز خواسته شده تا ترمیم و تکمیل به محل حادثه مراجعه نکنند.