چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 29 فروردين 1401
کد 29816

دیدار امام جمعه فشافویه با شهردار حسن آباد

در راستای هماهنگی، پیگیری و رسیدگی به مسائل فرهنگی، اجتماعی و موضوعات مرتبط درحوزه شهری امام جمعه فشافویه با شهردارحسن آباددیداروگفتگوکرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرحسن آباد: حجت الاسلام والمسلمین درگاهی امام جمعه فشافویه به مراه چندتنن مسئولین ستادنمازجمعه با شیرزادیعقوبی دیداروگفتگوکردند.

امام جمعه فشافویه دراین دیدار: خدمت کردن به مردم در شهرداری هارا امری خداپسندانه دانست وافزود، خدمت به مردم، بالاترین عبادت نزد خداوند سبحان به شمار می‌رود.

وی درادامه اظهارداشت ، نباید بگذاریم مردم به زحمت بیفتندوشهرداری‌ها باید در برطرف کردن مشکلات پیشگام باشند و پیش از مراجعه مردم، مدیران شهرداری با شناسایی مشکلات نسبت به برطرف کردن آنها اقدام کنند.

شیرزادیعقوبی شهردارحسن آباد هم در این دیدار ضمن تاکید بر عزم جدی خود و مجموعه شهرداری به خدمت رسانی صادقانه و شبانه روزی به شهروندان و تلاش برای تحقق اهداف توسعه شهرحسن آبادو نیز جلب رضایتمندی حداکثری شهروندان را منشور خدمتی شهرداری بیان داشت.

وی درادامه افزود: امیدواریم با همراهی اعضای شورای اسلامی شهر و تعامل با دستگاه‌های اجرایی و اداری استان ،شهرستان وبخش فشافویه، گامهای اساسی برای رفع مشکلات و ارائه خدمت بهتر به شهروندان برداریم.

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 29 فروردين 1401
  • توسط مرتضی شعبانی نژاد/شهرداری حسن اباد / فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 1
Aa