سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : شنبه 20 فروردين 1401
کد 29750

دیدار فرماندار ویژه ری با رئیس اداره محیط زیست شهرستان

حمید زمانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در ادامه دیدار با رؤسای ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان، با فاضلی رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی فرمانداری شهرستان ری، فرماندار ری در این دیدار موضوع محیط زیست را یکی از مهمترین مسائل جاری و نگرانی های بشر در جهان خواند و گفت: باتوجه به فعالیت های گسترده صنعتی و عمرانی و تغییرات اقلیمی ایجاد شده موضوع محیط زیست و حفاظت از آن به یکی از مهترین دغدغه مندی ها مبدل گردیده و مورد توجه تمامی دولت ها قرار گرفته است.

زمانی در ادامه گفت: شهرستان ری باتوجه به موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در کنار تهران و نیز فعالیت های گسترده صنعتی، تولیدی و کشاورزی در این منطقه، وضعیت محیط زیست و مخاطرات آن بسیار حساس می باشد که این موضوع می طلبد اداره محیط زیست بعنوان متولی اصلی حفاظت از طبیعت، با تمام توان و ظرفیت خود عمل کرده و با خاطیان و افراد و صنایعی که باعث آسیب به آن می شوند برخورد قانونی نماید.
 

  • نوشته شده
  • در شنبه 20 فروردين 1401
  • توسط مسعود ترکاشوند/ادمین فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 5
Aa