در نشست شورای معاونان و مدیران آبفای منطقه6 تهران (شهرری)، راه های سرعت بخشی به روند تامین منابع و اجرای پروژهای عمرانی شرکت بررسی شد.
مدیر روابط عمومی آبفای منطقه6تهران با اعلام این خبر گفت: جلسه شورای معاونین و مدیران شرکت با دستور کار بررسی پیشرفت پروژه های مخازن اضطراری، حصار کشی مخازن و تأسیسات و تامین منابع مالی پروژه های عمرانی برگزار شد و تصمیماتی در زمینه سرعت بخشی به روند تامین منابع و پروژه های در دست اجرای شرکت اتخاذ شد.
مرتضی فخاری افزود: در این جلسه که به ریاست حسن حقیقی مدیر عامل شرکت و با حضورحسین تیزچنگ مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت آب و فاضلاب استان تهران تشکیل شد؛ همچنین بر ضرورت توجه ویژه مدیران به حفاظت و حراست از تاسیسات و منابع شرکت، تکریم ارباب رجوع و جلب رضایت مشترکان تاکید شد.