همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس مسئولان روستای قمصر با خانواده شهید عباسی دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی دهیاری و شورای اسلامی قمصر ، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس مسئولان روستای قمصر با حضور در منزل شهید بیوک عباسی دیدار و از صبر و مجاهدت آنان تجلیل کردند.
فاطمه ملکی نائب رئیس شورای اسلامی قمصر در حاشیه این دیدار ضمن اشاره به دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی گفت: مهمترین سرمایه این نظام همین خانواده های با بصیرت شهدا و ایثارگران هستند.
محمد صالحی عضو شورای اسلامی نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا افزود: یکی از مهمترین برنامه های هفته دفاع مقدس در قمصر دیدار و سر کشی وتجلیل از خانواده شهدای دفاع مقدس است.
وی تصریح کرد: برای حفظ و انتقال ارزشهای دفاع مقدس، فرهنگ ایثار و شهادت به نسل آینده باید این فرهنگ با جدیت در برنامههای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی مد نظر قرار گیرد.