همزمان با نخستین روز از هفته دفاع مقدس، از سربازان در حال خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران تجلیل شد.
مدیرکل
بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران در آیین تجلیل از سربازان در حال خدمت با گرامیداشت فرارسیدن چهل و یکمین سالگرد هفته دفاع مقدس، گفت: گرچه دشمن در ۳۱ شهریور ماه سال ۵۹ با چراغ سبز آمریکا و دیگر کشورهای غربی، به ایران حمله کرد ولی با عنایت الهی و رهبری داهیانه امام خمینی (ره) و همچنین ایثار، از خود گذشتگی، جوانمردی و شجاعت رزمندگان این مرز و بوم، اهداف آنان نقش برآب شد.
مرتضوی افزود: آنچه موجب شد ایران در دوران دفاع مقدس پیروز میدان باشد، جایگاه رهبری ، ولایت فقیه و وحدت مردم بود و امروز وظیفه ما است تا با حضور در صحنه و توجه به فرمایشات داهیانه مقام معظم رهبری، با آگاهی و هوشیاری اهداف دشمن را خنثی کنیم.
مدیرکل
بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران با بیان اینکه سربازی یک خدمت صادقانه و یک دوران ماندگار در طول زندگی است، تصریح کرد:خدمت در نهاد مقدس
بنیاد شهید و امور ایثارگران یک توفیق الهی و افتخار است پس همه ما باید به عنوان خادم الشهدا شکرگذار این موهبت الهی باشیم.
مرتضوی با تأکید بر اهمیت ارائه خدمت به بهترین شکل ممکن به ایثارگران و خانواده های شهدا، ادامه داد:دوران خدمت سربازی شما در خدمت رساندن به بهترین بندگان خدادر حال سپری شدن است؛ تلاش کنید تا این خدمت رسانی به بهترین شکل ممکن صورت گیرد که دعای خیر شهیدان را به دنبال خواهد داشت.
در ابتدای این مراسم، رئیس اداره حراست
بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران در سخنانی کوتاه با تبریک فرارسیدن چهل و یکمین سالگرد هفته دفاع مقدس و روز سرباز گفت: سربازان در جمهوری اسلامی سربازان ولایت هستند و این مساله آنها را از همه سربازان دنیا متمایز کرده است.
وی ولایتمداری را راه و رسم و سیره شهدا دانست و بیان کرد: پیشرفت ها نتیجه ولایتمداری است و هر جایی که متوقف و یا سرعت کند شده علتش دور شدن از مسیر ولایت بوده است.
در این مراسم که با حضور جمعی از معاونان و روسای ادارات ستادی برگزارشد، از سربازان و خادمان خاندان شهدا و ایثارگران با اهداء لوح سپاس تجلیل شد.
پیش از برگزاری این مراسم، رئیس اداره حراست و جمعی از سربازان با حضور در مزار شهدای گمنام، با قرائت فاتحه و نثار تاج گل، یاد و خاطره شهدای 8سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.