جمعه 8 اسفند 1404
تاریخ : چهارشنبه 20 مرداد 1400
کد 28677

واکسیناسیون اعضای جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان ری

طرح واکسناسیون اعضای جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان ری جهت حضور در طرح نذر سلامت ۲خادمین حسینی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمرشهرستان ری: طرح اجرای واکسیناسیون اعضای جوانان در روزهای۴ شنبه و ۵شنبه از ساعت ۸:۳۰الی ۱۳درخانه بهداشت اقدسیه درحال اجرا می باشد.
 رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ری در این خصوص گفت : مرحله اول واکسیناسیون جوانان خواهر و برادر  شعبه با همکاری شبکه بهداشت و درمان اعضایی که در طرح نذر سلامت و طرح حامیان سلامت در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت داشتند واکسینه شدند .  
فهیمی در ادامه گفت : انجام واکسیناسیون  کمک میکند تا با دغدغه کمتری اعضای جوانان را در برنامه مشارکت بدهیم 
 وی همچنین افزود : واکسیناسیون شرط لازم برای مهار ویروس کرونا هست ولی کافی نیست به همین خاطر از همه هموطنانم درخواست میکنم نسبت به رعایت شیوه نامه های بهداشتی جهت مقابله با کرونا اهتمام جدی داشته باشند تا ان شاء الله به لطف خدا از این بحران خارج بشویم و شرایط عادی شود .

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 20 مرداد 1400
  • توسط هلال احمر فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 45
Aa