پنجشنبه 7 اسفند 1404
تاریخ : دوشنبه 27 ارديبهشت 1400
کد 28003

رئیس شورای اسلامی قمصر: فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر بی‌طرفانه و عام‌المنفعه می‌باشد

رئیس شورای اسلامی قمصر در آئین افتتاح خانه هلال احمر و انبار مدیریت بحران گفت : فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر بر اساس چشم‌انداز بین‌المللی بی‌طرفانه و عام‌المنفعه می‌باشد
به گزارش روابط‌عمومی عمومی دهیاری و شورای اسلامی قمصر ، یارمراد احمدوند در مراسم افتتاح خانه هلال و انبار مدیریت بحران روستا گفت: فعالیت‌های خانه‌های هلال در زمان حوادث غیرمترقبه موجب آمادگی سریع‌تر در پاسخگویی به حوادث می‌شود، آموزش‌های همگانی در دستور کار خانه‌های هلال روستای قمصر قرار دارد، فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر بر اساس چشم‌انداز بین‌المللی بی‌طرفانه و عام‌المنفعه می‌باشد.
رئیس شورای اسلامی قمصر در ادامه گفت: خانه‌های هلال روستایی، به‌عنوان چکیده هلال‌احمر در روستاها و پل ارتباطی جمعیت هلال‌احمر در روستاها می‌باشد، خانه‌های هلال زمینه مشارکت فعال مردم روستا را در زمینه‌های امدادی و بشردوستانه فراهم می‌کند.
وی در ادامه افزود: جذب و سازماندهی اعضاء و داوطلبان از اهالی روستا، ارائه آموزش‌های همگانی کمک‌های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات، کارگروهی توانمندسازی جوانان، دعوت و جذب خیرین داوطلب در روستاها و محلات از اهم فعالیت‌های خانه هلال در روستاها خواهد بود.
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 27 ارديبهشت 1400
  • توسط دهیاری قمصر
  • تعداد بازدید 4
Aa