پنجشنبه 7 اسفند 1404
تاریخ : شنبه 18 ارديبهشت 1400
کد 27914

پیـام شهـردار باقرشهر بـه مـناسـبت روز جـهانی قـدس

سعید استاد فرج شهردار باقرشهر بـه مـناسـبت روز جـهانی قـدس و دفـاع از حـق مـردم مـظلوم و سـتم دیـده فلسـطین پیـامـی صـادر کـرد. 
مـتن پیـام بـه شـرح زیـر اسـت:
بِسْـمِ اللَّـهِ الـرَّحْمَٰـنِ الـرَّحِيـمِ
سُـبْحَانَ الَّـذِی أَسْـرَیٰ بِعَـبْدِهِ لَیْـلًا مِـنَ الْمَـسْجِدِ الْحَـرَامِ إِلَـی الْمَـسْجِدِ الْأَقْـصَی الَّـذِی بَارَکْـنَا حَـوْلَهُ لِنُـرِیَهُ مِـنْ آیَاتِـنَا ۚ إِنَّـهُ هُـوَ السَّـمِیعُ الْبَصِـیرُ
آخرین جمعه ماه مبارک رمضان برابرِ فرمایشات بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(قدس سره الشریف) به نام روز جهانی قدس و مبارزه با استکبار جهانی ، نامگذاری شده، و امـروز ایـران اسـلامی با رهبـری حضرت امـام خامـنه‌ای(مد ظله العالی) تمـام توطـئه‌هـای آمـریکا و رژیـم صهـیونیسـتی و مـتحدان مـنطقه‌ای آن‌ها را نقـش بر آب نمـوده به گونـه‌ای که جبـهه مـقاومت قدرتمـندتر از هـر زمـان دیگـری ایـن رژیـم تـروریسـتی و نامـشروع را به سـتوه آورده اسـت.
 روز قدس، روز بازتابِ خشمِ خروشانِ خلق های ستم دیده و طوفانی شدن غیرت های مقدس مردمی است، که نفرت خویش را علیه رژیم غاصب اشغالگر قدس با شعار مرگ بر اسرائیل ابراز می نمایند و به مردم جهان ثابت می کنند، راهی که کشورهای سازش کار منطقه در پیش گرفته اند محکوم به شکست است و تنها راه آزادی قدس شریف مقاومت در برابر مستکبران است .
امـسال هم با تـوجه به شـیوع ویـروس کـرونا و به منظور رعایـت پروتـکل هـای بهـداشـتی، راهپـیمایی روز جـهانی قـدس برگزار نشد،
لذا ضمن گرامیداشت روز قدس ، این یادگار با ارزش و گرانقدر امام راحل، از مردم شریف باقرشهر می خواهم تا با گـوش جـان بـه رهنـمود‌هـای حکـیمانـه رهبـر معـظم انقـلاب 
توجه نمایند تا با گسـترش تفکـر مـقاومت در فضای مجازی، و اعلام انزجار از جنایات علیه ملت مظلوم فلسطین ، در راه بازگـرداندن حتـمی و قطـعی قـدس شـریف بـه صاحـبان اصـلی آن سـهمی هـر چـند کوچـک، امـا ارزشـمند داشـته باشـند.
  • نوشته شده
  • در شنبه 18 ارديبهشت 1400
  • توسط شهرداری باقرشهر شیوا یعقوبی
  • تعداد بازدید 11
Aa