به مناسبت روز جهانی کارگر، مراسم تجلیل از کارگران نمونه شاغل در حوزه های مختلف شهرداری باقرشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی باقرشهر؛ سعید استادفرج شهردار باقرشهر در این مراسم ضمن تبریک روز جهانی کارگر، گفت: کارگران با تلاش و کوشش بسیار در حال خدمت به شهروندان و کسب روزی حلال هستند و در توفیقات به دست آمده ، نقش تاثیر گذاری داشته اند.
در ادامه جلسه محمود نوروزی معاونت اداری مالی، در خصوص نحوه انتخاب کارگران نمونه توضیحاتی ارائه نمود و گفت: با بررسی های انجام شده ، کارگران حاضر، جزء شایسته ترین و دلسوزترین نیروها و برخی از آنان از پیشکسوتان شهرداری هستند که در حال خدمت به شهروندان بوده و موجب سربلندی مجموعه مدیریت شهری هستند.
در این مراسم از آقایان؛حمدالله آقایی، رضا حموله، مجید اصغری،حسین احمدوند، وحید غدیرپور،امیر علی قهرمانی، منصور جفت کار و علیمردان مرادیان به عنوان کارگران نمونه و حسن بقایی بعنوان کارگران برتر با اهدای لوح سپاس و هدایای تجلیل شد.