مراسم تجلیل از مهندسان دهیاری به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و مهندس با حضور دهیار و اعضای شورای اسلامی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دهیاری و شورای اسلامی قمصر ، آقاخانی بهمراه اعضای شورای اسلامی در مراسمی از مهندسین دهیاری تجلیل نمود ، وی ضمن تبریک و آرزوی توفیق روزافزون برای این قشر پرتوان، خلاق و نوع آور در عرصه اندیشه از زحمات تلاش گران عرصه مهندسی تقدیر كرد.
دهیار قمصر در این نشست ضمن عرض خیر مقدم به اعضای شورای اسلامی و تبریک روز مهندس، افزود: امیدوارم مهندسین دهیاری با تمام تلاش و توان مضاعف در جهت بهبود امور عمرانی و آبادانی روستا بکوشند.
وی در ادامه گفت: مدیریت مجموعه بههمپیوستهای است که قطعاً با تلاش و پشتکار همه کارکنان و مهندسین دهیاری با تعامل، همکاری و خلاقیت محقق میشود ازاینروی از شما میخواهم بهجای اینکه تأثیر بپذیرید، تأثیرگذار باشید و تمام توان و قوای خود را در طبق اخلاص گذاشته و در راستای خدمترسانی به مردم روستا اهتمام ورزید.
اعضای شورای اسلامی قمصر حاضر دراین مراسم نیز ضمن تبریک روز مهندس تاکید نمودند: برای مهندسان هیچ بن بستی وجود نداردو این عزیزان بایستی از این جایگاه به منظور اعتلا و تحقق اهداف دهیاری قمصر که همانا خدمت و سربلندی و پیشرفت روستا است، بهره لازم را ببرند.
گفتنی است در پایان مراسم مذکور، از مهندسان دهیاری توسط دهیار و اعضای شورا به اهداء لوح ، تجلیل به عمل آمد.