شنبه 15 آذر 1404
تاریخ : شنبه 15 آذر 1404
کد 35202

بازگشایی یکی از گره های کور ترافیکی در شهرستان ری به برکت میلاد امیرالمؤمنین/ پیشنهاد فرماندار برای نامگذاری پل فیروزآباد به نام والای امام علی «ع»

فرماندار ویژه شهرستان ری در بازدید از روند اجرایی پروژه پل فیروزآباد در محور کمربندی دوم تهران، به تکمیل این طرح پس از سال ها انتظار و افتتاح آن طی یکماه آینده اشاره کرد و پیشنهاد داد به برکت ایام ولادت باسعادت حضرت امیرالمؤمنین، این پل به نام نامی حضرت علی علیه السلام نامگذاری گردد.
به گزارش اداره روابط عمومی فرمانداری ویژه ری، برنامه بازدید از پروژه تکمیل، بهسازی و ایمن سازی پل فیروزآباد در محور پر تردد کمربندی دوم تهران باحضور بیژن سلیمان پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و سیدعلی یزدیخواه رئیس مجمع نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی انجام شد.

رئیس مجمع نمایندگان تهران در جریان این بازدید با اعلام خبر پیگیری و تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار از وزارت راه و شهرسازی جهت تکمیل این پروژه، اعلام کرد: خوشبختانه اجرای این طرح که سال ها بر زمین مانده بود با سرعت مناسبی درحال پیشرفت است و امروز از مشاور و پیمانکار پروژه و مسئولین اداره کل راه و شهرسازی استان تهران این قول را گرفتیم که طی یکماه آینده و در ایام باسعادت ولادت امیرالمؤمنین علی «ع» این طرح به بهره برداری برسد.

یزدیخواه در ادامه به پیگیری اجرای چند پروژه در روند تکمیل محور ترافیکی کمربندی دوم تهران اشاره کرد و افزود: موانع و مشکلات زیادی از جمله عدم تأمین مالی به موقع مانع از اجرای این کلان پروژه مهم و محوری در محدوده شهرستان ری شده که این امر موجب ایجاد مشکلاتی برای مردم و رانندگان شده است.

وی اضافه کرد: با تلاش و همراهی کلیه دستگاه های متولی و پیگیری های خوب و مؤثر دکتر سلیمان پور فرماندار ویژه شهرستان ری از جمله رفع موانع موجود و تسهیل در امر اجرای عملیات عمرانی در این محور و نیز تخصیص منابع اعتباری جدید از سوی وزارت راه و شهرسازی انشاالله در آینده نزدیک نیز شاهد تکمیل فاز بعدی پروژه در محدوده میدان غنی آباد خواهیم بود.

همچنین فرماندار ویژه شهرستان ری در این بازدید ضمن تقدیر از نگاه ویژه و پیگیری های مجدانه دکتر یزدیخواه رئیس مجمع نمایندگان تهران به مسائل و موضوعات جاری در سطح شهرستات ری، گزارشی از اقدامات و پیگیری های صورت گرفته و برگزاری جلسات با موضوع تکمیل فازهای چندگانه در محور کمربندی دوم تهران ارائه کرد.

سلیمان پور ادامه داد: متأسفانه این پروژه اگر در بازه زمانی خود و در سالهای گذشته اجرا و تکمیل می شد امروز شاهد بروز مشکلات فراوان از جمله ایجاد ترافیک های سنگین و غیر ایمن بودن نقاطی از محور نبودیم که بنده بعنوان خادم مردم شریف و عزیز شهرستان ری از تمامی شهروندان و رانندگان محترم بابت بوجود آمدن این تأخیر چندساله عذرخواهی می نمایم.

معاون استاندار تهران در ادامه به اهمیت بالای تکمیل پروژه مهم و زیرساختی کمربندی دوم تهران اشاره و اظهار کرد: تکمیل این طرح بزرگ موجب افزایش ایمنی رانندگان، کاهش چشمگیر ترافیک و اتلاف وقت و نیز کاهش میزان مصرف سوخت و آلودگی هوای ناشی از عبور کند و توقف خودروها در طول مسیر بویژه در نقاط کور ترافیکی مانند میدان غنی آباد و پل فیروزآباد خواهد شد که این موضوعات برای ما بسیار حائز اهمیت می باشد.

فرماندار ویژه شهرستان ری در پایان به تکمیل و بهره برداری از پروژه پل فیروزآباد طی یکماه آینده و در ایام ولادت حضرت امیرالمؤمنین اشاره کرد و افزود: بنده پیشنهاد می دهم به برکت قدوم با سعادت مولود کعبه و ولادت حضرت امیرالمؤمنین، این پل به نام نامی حضرت علی علیه السلام نامگذاری و‌ تقدیم مردم ولایتمدار و مؤمن شهرستان ری گردد.
 

  • نوشته شده
  • در شنبه 15 آذر 1404
  • توسط مسعود ترکاشوند/ادمین فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 5
Aa