همزمان با هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار، جشنواره غذاهای سنتی و محلی در کتابخانه علامه دهخدا شهرستان ری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی شهرستان ری، و به همت راضیه محمدقلی زاده، مسئول و زهرا عبدالهی، کتابدار کتابخانه علامه دهخدا شهرستان ری، جشنواره غذاهای سنتی و محلی با هدف ارج نهادن به نقش زنان در سلامت جسمی جامعه در این کتابخانه برگزار شد.
محمدقلی زاده با اعلام این خبر گفت: برپایی این جشنواره در جهت تلاش مضاعف برای ارتباط زنان با کتابهای مرتبط به هنر و خانهداری میباشد تا بانوان و علاقهمندان به این حرفه با کسب تجربههای جدید، به ارتقای سطح فرهنگی و مطالعاتی خود و جامعه بپردازند
.
در این برنامه، بانوان شرکت کننده، غذاهای محلی استانهای گیلان، مازندران، کردستان، کرمانشاه و آذربایجان شرقی را در معرض نمایش و آزمون گذاشتند.
در پایان با حضور امیرحسین کاملی، کارشناس تغذیه، دو نفر به عنوان نفرات برتر، برگزیده و از ایشان تقدیر شد.


